logo Ogezlaan 11, 2500 Lier

Algemene voorwaarden
Siam Oriental Spa

Reserveringsbeleid

Afspraken kunnen online of telefonisch gemaakt worden door naam, adres, telefoon- of Gsm nummer en geboortedatum te geven.
U zal gevraagd worden te bevestigen via mail of sms op dezelfde dag. Indien geen bevestiging dezelfde dag zal de afspraak niet doorgaan. Bij afspraak zullen u doorverwijzen op ons Beleidsvoorwaarden, zoals hier is beschreven. Telefonisch of Online afspraken betekent dat u ons beleid onderschrijft.

Late aankomst beleid

Een aankomst tien minuten na de afgeproken tijd wordt atuomatisch geannuleerd en aangerekend. Een te late aankomst binnen deze tien minuten zal eindigen op de normaal voorziene eindtijd.

Annulerings- en Niet Opdagen beleid

Om het aanrekenen van kosten te vermijden vragen wij u te houden aan het beleid betreffende annulering van een afspraak!
Annulatie van afspraken dient te gebeuren door een mail, sms of telefonische afmelding. Behandelingen die tijdig geannuleerd worden, worden niet aangerekend.
Annulatie van afspraken voor enkelvoudige behandelingen dient 48 uren op voorhand te gebeuren, deze voor Spa Package Behandelingen 72 uren. In deze uren zijn zondag en maandag niet inbegrepen aangezien de Spa dan gesloten is!
Niet tijdig annuleren wordt aangerekend aan 50% van de behandelingsprijs, niet annuleren aan de volle prijs.Een factuur wordt dan toegezonden. De betaling dient te gebeuren 14 dagen na factuurdatum. Niet tijdige betalingen leidt tot intresten.

Sierraden en persoonlijke bezittingen

Er zijn juwelendoosjes voorzien voor onze gasten. Aangezien wij niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor verlies, schade of diefstal van uw bezittingen, vragen wij u nadrukkelijk waardevolle objecten NIET mee te brengen naar onze Spa.

Hygiëne

Voor elk olie massage of indien u bezweet bent zal elke cliënt gevraagd worden om zich in onze Spa te douchen, alvorens de behandeling kan starten. Handdoeken en badjassen zijn voorzien.

Eer en Respect

Siam Oriental Spa is trots op haar hoge standaard op het gebied van Thaise Authenticiteit in haar behandelingen. Erotische noch seksuele handelingen kunnen hier verwacht worden. Pogingen of oneerbare voorstellen door cliënten zullen niet geaccepteerd worden. Ze zullen beschouwd worden seksuele agressie. Ze zullen volgens de regels van de Belgische Wet behandeld worden.

Waarschuwing

Gasten die te lijden hebben onder een hoge bloeddruk, hartproblemen of diabetes of andere medische complicaties , alsook cliënten die zwanger zijn, worden geadviseerd om hun dokter te conculteren alvorens ze voor een Spa behandeling intekenen.

Wij herinneren u er aan dat wij niet verantwoorlijk kunnen worden gesteld, door enige gezondheidcomplicatie, die tijdens de behandeling zou kunnen optreden.