logo Ogezlaan 11, 2500 Lier

Algemene voorwaarden
Siam Oriental Spa

Reserveringsbeleid

Afspraken kunnen telefonisch én per e-mail gemaakt worden, door naam, adres, telefoon- of GSM-nummer, én geboortedatum te geven. Indien U telefonisch reserveert zal U gevraagd worden te bevestigen via e-mail  of sms op dezelfde dag. Indien er geen bevestiging is van de telefonische afspraak, door een e-mail of sms op dezelfde dag,van de telefonische reservatie,  zal de afspraak niet doorgaan. Bij afspraak zullen we U wijzen op onze beleidsvoorwaarden, zoals ze hier zijn beschreven. (Telefonisch/per e-mail) afspreken betekent dat U ons beleid onderschrijft.

Late aankomst beleid

Een aankomst vijftien minuten na de afgesproken tijd wordt automatisch geannuleerd en aangerekend. Een te late aankomst binnen deze vijftien minuten zal eindigen op de normaal voorziene eindtijd.

Annulerings- en Niet Opdagen beleid

Om het aanrekenen van kosten te vermijden, vragen we U te houden aan het beleid betreffende annulering van een afspraak!

  • Annulatie van afspraken dient te gebeuren door een e-mail, sms of door telefonische afmelding. Behandelingen waarvoor tijdig wordt geannuleerd, worden niet aangerekend.
  • Annulatie van afspraken voor enkelvoudige behandelingen dient 48 uren op voorhand te gebeuren, deze voor Spa Package Behandelingen 72 uren. In deze uren zijn zondag en maandag niet inbegrepen, aangezien de Spa dan normaal gesloten is!
  • Bij annulatie wegens ziekte op de dag van de afspraak,  vragen wij, ons een bewijs van ziekte te bezorgen (doktersbriefje).
  • Niet tijdig annuleren wordt aangerekend aan 50%, van de behandelingsprijs, niet annuleren aan de volle prijs. Een factuur wordt dan toegezonden. De betaling dient contant te gebeuren. Niet-tijdige betaling leidt tot interesten.
  • Een reservatie met een cadeaubon, die (niet tijdig) wordt geannuleerd leidt tot het vervallen van deze cadeaubon.
  • Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig na de datum vermeld op de cadeaubon.
  • Abonnementen zijn 1 jaar geldig na de datum vermeld op het abonnement.

Sierraden en persoonlijke bezittingen

Er zijn juwelendoosjes voorzien voor onze gasten. Aangezien wij niet verantwoordelijk kunnen gesteld worden, voor verlies, schade of diefstal van uw bezittingen, vragen wij u nadrukkelijk waardevolle objecten niet mee te brengen naar onze Spa.

Hygiëne

Indien U bezweet bent, of U komt direct van uw werkzaamheden, kan elke cliënt, om hygiënische redenen gevraagd worden zich in onze Spa te douchen, alvorens de behandeling kan starten. Handdoeken en badjassen zijn voorzien.

Eer en Respect

@ Siam Oriental Spa is trots op haar hoge standaard op het gebied van Thaise authenticiteit in haar behandelingen. Erotische noch seksuele handelingen kunnen hier verwacht worden. Pogingen of oneerbare voorstellen door cliënten zullen niet geaccepteerd worden. Ze worden beschouwd als seksuele agressie. Ze zullen volgens de regels van de Belgische Wet worden behandeld. Ook leiden ze tot onmiddellijke opschorting van de behandeling, met betaling van de volledige behandeling.

Waarschuwing 

Gasten, die te lijden hebben onder een hoge bloeddruk, hartproblemen, diabetes of andere medische complicaties, alsook cliënten, die zwanger zijn, worden geadviseerd om hun dokter te consulteren, alvorens ze voor een Spa behandeling intekenen.

We herinneren U eraan, dat we niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor enige gezondheidscomplicatie, die tijdens de behandeling zou kunnen optreden.